Beste klant, na een grondige renovatie van het hotel zijn we terug open! We zijn erg trots op deze grote verandering en hebben er voor gekozen om het hotel een nieuwe naam te geven. Zo werd het Alberthotel omgedoopt naar REWIND.Gedurende de finetuning van alle administratieve aanpassingen, klein en groot, blijft deze website online én bruikbaar. Onze nieuwe website www.rewindhotel.be is ook al actief én uiteraard ook al in gebruik. Binnenkort wordt deze domeinnaam automatisch door gelinkt naar de nieuwe site. Bedankt!
.
.
.
.
.
Shop & Go

Shop & Go

Het nieuwe kort-parkeersysteem te Oostduinkerke/Koksijde

Auteur: albert/dinsdag 28 maart 2017/Categorieën: het hotel, Oostduinkerke

Een nieuwe initiatief zorgt voor een vlottere toegankelijkheid van de handelszaken in het centrum van Oostduinkerke. 

SHOP & GO! Shop & Go

Op 16 parkeerplaatsen kan u vanaf heden gedurende een half uur gratis parkeren, zonder ticket, zonder blauwe schijf. Dit wordt mogelijk gemaakt door een systeem met sensoren, ingewerkt in de grond, die uw voertuig detecteren bij aankomst. Vanaf dat moment gaat de klok lopen. Indien u de 30 gratis minuten overschrijdt, wordt er automatisch een signaal gestuurd naar de mensen die de controle uitvoeren. 

Op de overige parkeerplaatsen blijf je de mogelijkheid hebben om een half uur gratis te parkeren mits het invoeren van je nummerplaatgegevens en het plaatsen van een ticket achter je voorruit.

U ziet het! Er werd stevig ingezet om u bij aankomst de gelegenheid te bieden zo dicht mogelijk bij het hotel te parkeren om uw bagage binnen te brengen.

Nadien kan u zich best verplaatsen naar één van de grote parkeerplaatsen links en rechts van de zeedijk, het Ijslandplein en het Europaplein. Extra informatie over deze parkeerplaatsen vindt u hier en ook hier - 2016 nog wel... 2017 is nog niet beschikbaar!


Print

Aantal keer bekeken (1190)/Reacties (0)

.
alberthotel.be | astridplein 11 | 8670 oostduinkerke | info@alberthotel.be  |  powered by duotix  |  links  |  Inloggen
.
.
.