"Beste klant, het hotel is gesloten sinds oktober 2017 om een grondige renovatie van de gelijkvloerse verdieping te realiseren. We mikken op 30 maart 2018 om de zaak terug te openen. Wenst u de vorderingen van de werken op de voet te volgen, dan kan u dat zeer eenvoudig door onze fb-pagina te 'liken' en de werkzaamheden daar te volgen. Tot volgend seizoen! Stoffel en Florence."
.
.
.
.
.
Shop & Go

Shop & Go

Het nieuwe kort-parkeersysteem te Oostduinkerke/Koksijde

Auteur: albert/dinsdag 28 maart 2017/Categorieën: het hotel, Oostduinkerke

Een nieuwe initiatief zorgt voor een vlottere toegankelijkheid van de handelszaken in het centrum van Oostduinkerke. 

SHOP & GO! Shop & Go

Op 16 parkeerplaatsen kan u vanaf heden gedurende een half uur gratis parkeren, zonder ticket, zonder blauwe schijf. Dit wordt mogelijk gemaakt door een systeem met sensoren, ingewerkt in de grond, die uw voertuig detecteren bij aankomst. Vanaf dat moment gaat de klok lopen. Indien u de 30 gratis minuten overschrijdt, wordt er automatisch een signaal gestuurd naar de mensen die de controle uitvoeren. 

Op de overige parkeerplaatsen blijf je de mogelijkheid hebben om een half uur gratis te parkeren mits het invoeren van je nummerplaatgegevens en het plaatsen van een ticket achter je voorruit.

U ziet het! Er werd stevig ingezet om u bij aankomst de gelegenheid te bieden zo dicht mogelijk bij het hotel te parkeren om uw bagage binnen te brengen.

Nadien kan u zich best verplaatsen naar één van de grote parkeerplaatsen links en rechts van de zeedijk, het Ijslandplein en het Europaplein. Extra informatie over deze parkeerplaatsen vindt u hier en ook hier - 2016 nog wel... 2017 is nog niet beschikbaar!


Print

Aantal keer bekeken (829)/Reacties (0)

.
alberthotel.be | astridplein 11 | 8670 oostduinkerke | info@alberthotel.be  |  powered by duotix  |  links  |  Inloggen
.
.
.