Beste klant, na een grondige renovatie van het hotel zijn we terug open! We zijn erg trots op deze grote verandering en hebben er voor gekozen om het hotel een nieuwe naam te geven. Zo werd het Alberthotel omgedoopt naar REWIND.Gedurende de finetuning van alle administratieve aanpassingen, klein en groot, blijft deze website online én bruikbaar. Onze nieuwe website www.rewindhotel.be is ook al actief én uiteraard ook al in gebruik. Binnenkort wordt deze domeinnaam automatisch door gelinkt naar de nieuwe site. Bedankt!
.
.
.
.
.
Onze prijzen anno 2017

Onze prijzen anno 2017

Rechtstreeks boeken = Steeds de beste prijs!

Auteur: albert/maandag 27 maart 2017/Categorieën: het hotel, Oostduinkerke

Dit jaar blijven onze prijzen gelijk aan deze van het vorige jaar.

De prijs voor een kamer van 2 personen varieert tussen 100 en 140 € per nacht, afhankelijk van de periode en de duur van het verblijf. 

De vroegboekkortingen die we u tot op heden aangeboden hebben zullen we nog 2 weken langer aanbieden dan voorzien. Deze blijken namelijk een groot succes! Velen onder u maakten van deze gelegenheid al gebruik om een verblijf in de loop van het komende seizoen vast te leggen aan een voordeelprijs. Deze kortingen zullen u automatisch aangeboden blijven worden tot en met Paasmaandag 17/04/17. Enkel van toepassing op rechtstreekse reservaties én met als enige voorwaarde dat het totaalbedrag van de reservatie (na aftrek van de korting) op het moment van de reservatie aan ons wordt overgemaakt.


1. “Paid in full”: voor elke boeking vanaf 2 nachten en langer is er een korting van

€ 2.5/persoon/nacht. Dit tarief vereist een volledige voorafbetaling.

2. “LONG & Early”: voor elke boeking van 7 nachten en langer bieden we een korting aan van

€ 5/persoon/nacht. Dit tarief vereist een volledige voorafbetaling.
 
Print

Aantal keer bekeken (1512)/Reacties (0)

.
alberthotel.be | astridplein 11 | 8670 oostduinkerke | info@alberthotel.be  |  powered by duotix  |  links  |  Inloggen
.
.
.