Beste klant, na een grondige renovatie van het hotel zijn we terug open! We zijn erg trots op deze grote verandering en hebben er voor gekozen om het hotel een nieuwe naam te geven. Zo werd het Alberthotel omgedoopt naar REWIND.Gedurende de finetuning van alle administratieve aanpassingen, klein en groot, blijft deze website online én bruikbaar. Onze nieuwe website www.rewindhotel.be is ook al actief én uiteraard ook al in gebruik. Binnenkort wordt deze domeinnaam automatisch door gelinkt naar de nieuwe site. Bedankt!
.
.
.
.
.
het weer

het weer

zorg dat je steeds de beste voorspellingen checkt!

Auteur: albert/woensdag 2 juli 2014/Categorieën: to come

Vandaag krijgen wij te horen en te lezen dat het weekend nat wordt! Wanneer wij echter zelf eens gaan kijken op weerbericht stellen we vast dat de zon hier zal schijnen. Gezien het feit dat wij reeds lang deze website gebruiken en dus ook al heel regelmatig de voorspellingen van deze site hebben kunnen controleren durven wij beweren dat de zon hier effectief zal schijnen. Allez, met 95% zekerheid....

Wij profiteren hier van een microklimaat dat er voor zorgt dat het hier dikwijls stukken beter vertoeven is als pakweg 30 km verder. Deze uitspraak mag dan misschien gewaagd klinken, ook deze keer sta ik er 100% achter. Het is gewoon zo!

Kom het zelf ontdekken en geniet mee van deze uitermate aangename omstandigheden!

Print

Aantal keer bekeken (8198)/Reacties (0)

.
alberthotel.be | astridplein 11 | 8670 oostduinkerke | info@alberthotel.be  |  powered by duotix  |  links  |  Inloggen
.
.
.