"Beste klant, het hotel is gesloten sinds oktober 2017 om een grondige renovatie van de gelijkvloerse verdieping te realiseren. We mikken op 30 maart 2018 om de zaak terug te openen. Wenst u de vorderingen van de werken op de voet te volgen, dan kan u dat zeer eenvoudig door onze fb-pagina te 'liken' en de werkzaamheden daar te volgen. Tot volgend seizoen! Stoffel en Florence."
.
.
.
.
.
Happy Trip 2017

Happy Trip 2017

Uw ticket naar de kust en terug!

Auteur: albert/woensdag 29 maart 2017/Categorieën: het hotel, aanbiedingen

Vorig jaar lanceerde Westtoer een samenwerking tussen de NMBS, de Lijn en een selectie kusthotels. Met succes, want de formule blijft gewoon verder bestaan!

Wij maken daar deel van uit!

TREIN, TRAM EN LOGEREN: ÉÉN TICKET, ÉÉN PRIJS

Concreet houdt dit in dat u bij het boeken van een kamer de mogelijkheid aangeboden krijgt om via deze formule uw verplaatsingen met het openbaar vervoer gelijk mee te boeken. Voor een supplement van 18.9€/persoon krijgt u een treinticket (heen en terug uit elk Belgisch station), een bus- of tramticket om zich van het station naar hot hotel te begeven én nog eens 2 bus- of tramtickets om zicht tijdens het verblijf mee te verplaatsen.

Wij regelen alles voor u! Van zodra wij de reservatie ontvangen bestellen wij de nodige documenten bij de NMBS, deze worden u dan gemaild in PDF, u drukt ze af en klaar!


 

 
Print

Aantal keer bekeken (1294)/Reacties (0)

.
alberthotel.be | astridplein 11 | 8670 oostduinkerke | info@alberthotel.be  |  powered by duotix  |  links  |  Inloggen
.
.
.