Beste klant, na een grondige renovatie van het hotel zijn we terug open! We zijn erg trots op deze grote verandering en hebben er voor gekozen om het hotel een nieuwe naam te geven. Zo werd het Alberthotel omgedoopt naar REWIND.Gedurende de finetuning van alle administratieve aanpassingen, klein en groot, blijft deze website online én bruikbaar. Onze nieuwe website www.rewindhotel.be is ook al actief én uiteraard ook al in gebruik. Binnenkort wordt deze domeinnaam automatisch door gelinkt naar de nieuwe site. Bedankt!
.
.
.
.
.
Happy Trip 2017

Happy Trip 2017

Uw ticket naar de kust en terug!

Auteur: albert/woensdag 29 maart 2017/Categorieën: het hotel, aanbiedingen

Vorig jaar lanceerde Westtoer een samenwerking tussen de NMBS, de Lijn en een selectie kusthotels. Met succes, want de formule blijft gewoon verder bestaan!

Wij maken daar deel van uit!

TREIN, TRAM EN LOGEREN: ÉÉN TICKET, ÉÉN PRIJS

Concreet houdt dit in dat u bij het boeken van een kamer de mogelijkheid aangeboden krijgt om via deze formule uw verplaatsingen met het openbaar vervoer gelijk mee te boeken. Voor een supplement van 18.9€/persoon krijgt u een treinticket (heen en terug uit elk Belgisch station), een bus- of tramticket om zich van het station naar hot hotel te begeven én nog eens 2 bus- of tramtickets om zicht tijdens het verblijf mee te verplaatsen.

Wij regelen alles voor u! Van zodra wij de reservatie ontvangen bestellen wij de nodige documenten bij de NMBS, deze worden u dan gemaild in PDF, u drukt ze af en klaar!


 

 
Print

Aantal keer bekeken (1840)/Reacties (0)

.
alberthotel.be | astridplein 11 | 8670 oostduinkerke | info@alberthotel.be  |  powered by duotix  |  links  |  Inloggen
.
.
.