Beste klant, na een grondige renovatie van het hotel zijn we terug open! We zijn erg trots op deze grote verandering en hebben er voor gekozen om het hotel een nieuwe naam te geven. Zo werd het Alberthotel omgedoopt naar REWIND.Gedurende de finetuning van alle administratieve aanpassingen, klein en groot, blijft deze website online én bruikbaar. Onze nieuwe website www.rewindhotel.be is ook al actief én uiteraard ook al in gebruik. Binnenkort wordt deze domeinnaam automatisch door gelinkt naar de nieuwe site. Bedankt!
.
.
.
.
.

Een originele boottocht door de Westhoek

Auteur: albert/vrijdag 29 maart 2013/Categorieën: to come, afgelopen evenementen

Onze regio bied tal van bezienswaardigheden aan waarvan verschillende in één keer aangeboden worden door middel van een boottocht tussen Nieuwpoort en Diksmuide of zelfs tot in Ieper. Wilt u liever lokaal wat rondvaren is de havenrondvaart zeker iets voor u!

'Voor elk wils wat', zo kan ik best het gamma van de Seastar beschrijven. Kijkt U gerust zelf eens op hun website http://www.seastar.be en overtuig U van de vele mogelijkheden.

De start van deze vele activiteiten is perfect bereikbaar met de tram die vlakbij het hotel een stop heeft ook vlak bij de Seastar in Nieuwpoort.

We werken aan een aantrekkelijk arrangement zodat U zonder veel organisatie en betalingen op verschillende punten een uitstap met de Seastar kan combineren met een verblijf in het Alberthotel.

U hoort nog van ons!


Print

Aantal keer bekeken (4159)/Reacties (0)

.
alberthotel.be | astridplein 11 | 8670 oostduinkerke | info@alberthotel.be  |  powered by duotix  |  links  |  Inloggen
.
.
.