Beste klant, na een grondige renovatie van het hotel zijn we terug open! We zijn erg trots op deze grote verandering en hebben er voor gekozen om het hotel een nieuwe naam te geven. Zo werd het Alberthotel omgedoopt naar REWIND.Gedurende de finetuning van alle administratieve aanpassingen, klein en groot, blijft deze website online én bruikbaar. Onze nieuwe website www.rewindhotel.be is ook al actief én uiteraard ook al in gebruik. Binnenkort wordt deze domeinnaam automatisch door gelinkt naar de nieuwe site. Bedankt!
.
.
.
.
.
70 jaar Horeca Koksijde-Oostduinkerke

70 jaar Horeca Koksijde-Oostduinkerke

Vier mee het 70-jarige bestaan van deze vereniging.

Auteur: albert/zaterdag 18 februari 2017/Categorieën: het hotel, aanbiedingen, to come

Ter gelegenheid van het 70-jarige bestaan van de vereniging Horeca Vlaanderen, afdeling Koksijde - Oostduinkerke wordt een van 22 tot en met 24 april 2017 gefeest. Deze 3-daagse viering wordt aangeboden in de vorm van verschillende animaties tijdens dag, in elke gemeente van Koksijde, met als hoogtepunt een gastronomisch banket in het Casino van Koksijde op 24 april vanaf 18.00 h.

Als lid van deze vereniging steunen wij dit project 100% en bieden we u de mogelijkheid om tegen een voordeeltarief in het Alberthotel te verblijven. Wij nemen behoren tot de groep van de categorie A van de deelnemende hotels.

Volgende formules worden aangeboden:

Basic Arrangement

Full Arrangement

Programma en Menu

Alle deelnemende handelaren en horecazaken bieden "animatie-bonnen" aan, met een waarde van rond de 30 euro, aan de voordeelprijs van 10 euro. Met deze bonnen kan u zowel uw voordeel doen bij de handelaar zelf (dit varieert naargelang de inzet van de deelnemende handelaar), als bij volgende zaken:


  • Tijdens de openingsreceptie van het event op 22/04/17 (12.00 h.) te Koksijde, geniet u van een gratis portie Paëlla (300 gr.) en een gratis drankje.
  • Een rit in de huifkar, vertrekkende op het Astridplein (voor het Alberthotel), één kopen = één gratis. Geldig op 22/04/17 én tijdens de maanden Juli en Augustus.
  • In de musea, Navigo en Ten duinen, 1 inkom kopen = 1 inkom gratis, geldig tot 30/09/17


U ziet het! Honger zal u niet lijden en dorst zal u evenmin ten deel vallen. En dit allemaal aan een feestprijsje!

Deze "animatie-bonnen" zijn verkrijgbaar bij elke deelnemende handelaar en dus ook rechtstreeks bij ons in het Alberthotel. We geven graag al even mee dat wij als extra voordeel op deze bon een korting op een volgend verblijf aanbieden van 12 euro, de waarde van een een ontbijt. Geldig tot 30/09/17

Extraatje! Voor alle boekingen in het Alberthotel van 2 of meer nachten, bieden wij u gratis een animatie-bon/persoon aan. 
 
Print

Aantal keer bekeken (1475)/Reacties (0)

.
alberthotel.be | astridplein 11 | 8670 oostduinkerke | info@alberthotel.be  |  powered by duotix  |  links  |  Inloggen
.
.
.